Indholdsfortegnelse

  1. Kursusleder i CoastZone
  2. Vores kernefortælling
  3. Vores strategi 2020-2023
  4. Inden dit arrangement
  5. Under dit arrangement
  6. Kursuslederens 6-punktsbefaling
  7. Praktisk information
  8. Freelance ansættelse
  9. Vagtplansystem
  10. Sygdom
  11. Transport
  12. Forplejning
  13. CoastZone uniform
  14. Udlæg
  15. Løn
  16. Forsikring
  17. Sociale medier og billeder
  18. Persondata

Kursusleder i CoastZone

Som kursusleder står du i forreste række. Du har altid et stærkt team i ryggen, når du i din rolle skal formidle vores kernefortælling i praksis. Sammen sætter vi mennesker i bevægelse og skaber bevægelse i mennesker. Denne håndbog samler kort og godt de værdimæssige overskrifter for vores team og dit arbejde som kursusleder, og kan i din hverdag fungere som et brugbart opslagsværk.

Vores kernefortælling

Mennesker skaber bevægelse

CoastZone bringer mennesker i spil. Med fodfæste i teamet og den enkelte, og med respekt for virksomhedens historie, ambition og situation, sætter vi samarbejdet i bevægelse og skaber grobund for udvikling.

Vores verden af teambuilding involverer, motiverer og former mennesker. Vi dyrker relationer og fremhæver det stærke i forskelligheder. Med tillid til forandring kan det sande potentiale udfolde sig.

Vi ved, at de små, personlige skridt er afsæt for den fælles bevægelse, der leder til vækst. For hverken økonomi eller strategi, teknologi eller talent skaber den alene.

Vi gør os umage, og vores arbejde med mennesker bygger på en særlig passion. Med dybe rødder i erfaring og praktik viser vi vejen til det gode samarbejde og skaber et stærkt fundament for resultater.

Vores brand promise

Vi sætter mennesker i bevægelse og skaber bevægelse i mennesker.

Vores strategi 2020-2023

Strategien skal leve i hverdagen – gennem os alle. Derfor skal alle medarbejdere kende den fælles retning, vi går i. Dét, vi stræber efter – dét, vi lover vores kunder – dét, vi sammen leverer hver dag!

Vores vision

Vi er Danmarks stærkeste teambuilding brand og sætter en ny standard inden for oplevelser og udvikling

Vores mission

Vi udvikler virksomheder ved at sætte mennesker i bevægelse og skabe bevægelse i mennesker

Vores produktion

Vi leverer teambuilding med kunden i fokus og forbindelse mellem oplevelser og udvikling

En kursusleder

Som kursusleder er du anfører på det enkelte arrangement med ansvaret for:

At give kunden den bedst mulige oplevelse!

Du er blevet udpeget som kursusleder, fordi vi mener, at du har kvaliteterne til at lede og afvikle et arrangement. I rollen har du et større ansvar, end du har som instruktør.

Vi har gennem vores erfaringer opbygget en række arbejdsgange og procedurer, der så vidt muligt sikrer, at hvert arrangement afvikles på baggrund af professionalisme, umage og med smil på læben – det har vi prøvet rigtig mange gange, og vi ved, det virker!

Denne håndbog er rygraden i den generelle information, du som kursusleder skal have for at udføre dit arbejde i overensstemmelse med den kvalitet, der skal kendetegne den røde trøje – brug den derfor som et aktivt redskab i din forberedelse af alle arrangementer og forløb. Hver gang du træder ind i rollen som kursusleder, er det dit ansvar at forvandle sælgerens dialog med kunden til virkelighed.

Inden dit arrangement

Overdragelse af arrangement

Når du har fået tildelt en kursusledervagt, modtager du op til selve arrangementet en mail fra vores CRM-system med de praktiske informationer, som sælgeren har forhandlet på plads med kunden. Endvidere skal der være en mundtlig overdragelse fra sælger til kursusleder. Sæt dig grundigt ind i, hvad sælgeren har lovet kunden og stil spørgsmål, hvis du er det mindste i tvivl og har brug for at vide mere. I denne fase er ét spørgsmål for meget, langt bedre end ét for lidt!

Senest 9 dage før arrangement: Der sættes en kursusleder på arrangementet.

Senest 5 dage før arrangement: Du får som kursusleder overlevering fra sælger.

Senest 2 dage før arrangement: Du kontakter kunden pr. telefon.

Vigtigt! Du må ikke kontakte kunden, før der er sket en både skriftlig og mundtlig overlevering fra sælger.

Planlægning af arrangement

Tidsplan: Efter overdragelsen laver du en tidsplan fra start til slut. Vær grundig og skriv alle vigtige informationer ind i planen, så du kan bruge den til at skabe overblik før og under arrangementet. Sørg for, at både du, instruktørerne og kursisterne har tid nok til at løse de valgte opgaver.

Udfordringer: Overvej pointsystem, flaskehalse, logistik med at flytte kursisterne rundt m.m.

De rigtige instruktører: Tjek om de rigtige instruktører er booket til opgaven. Ved nogle arrangementer skal instruktørerne have særlige kvalifikationer fx klatring, gokart eller kajak. Tjek ligeledes instruktørernes mødetider i vagtplanen; oftest møder de 1 time før arrangement. I særlige tilfælde kan du have brug for hjælp i længere tid, og hvis du vurderer, at det er tilfældet, skal det godkendes på forhånd af Produktionsteamet.

Informationsmail til instruktører senest 1 dag og helst 2 dage før arrangement: Fremsend mail til instruktører med logistikplan, ansvarsområder og opgaver. Sikr dig, at alle instruktører har en uniform. Benyt kursusledermailen kl@coastzone.dk når du skriver mails til instruktørerne. Det er en Microsoft Outlook, og koden er CZkursusleder123. Du kan bruge nedenstående informationsark og mailskabelon, når du skriver til instruktørerne. For at finde instruktørernes mails kan du logge ind i Din Vagtplan og bruge menupunktet Mine kolleger, hvor alle ansatte står noteret med mails.

Tilpas ark med information og send det til alle instruktører

Download ark og tilpas

Kopier nedenstående tekst ind i din mail til instruktørerne og vedhæft den tilpassede udgave af informationsarket som PDF.

Kopierbar tekst til din mail: 

____________________

Kære kollega

Vi skal afsted på arrangement sammen den x. måned 2024, og som din kursusleder på dagen glæder jeg mig rigtig meget.

Jeg har samlet al nødvendig information i vedhæftede ark – sørg for at læse det grundigt og find eventuelt mere information omkring rammen på CZIF. Jeg introducerer naturligvis rammen på dagen, men kom forberedt, så kunden får den absolut bedste oplevelse.

Er du i tvivl om noget, så tag endelig fat i mig.

Mine vigtige spørgsmål til dig – svar tilbage på denne mail ASAP:

  • Har du instruktørtøj eller skal jeg have det med til dig – i så fald; i hvilken størrelse?
  • Hvor godt kender du rammen og din opgave på arrangementet?

Husk din gode energi og dit smil!

Jeg glæder mig til at sætte det hele i bevægelse sammen med dig!

Med venlig hilsen

(Dig)

 

Orientering vedrørende foto og video

Hvis du har fået besked fra MAFØ om at der vil blive taget fotos/video under arrangementet, kan du tilføje en tekst i din mail om dette til instruktørerne fx: 

Til det kommende arrangement vil der blive taget en række billeder og optaget nogle stemningsvideoer. Reglementeret tøj og sko er som altid vigtigt at huske.

Disse vil blive brugt til markedsføring på vores hjemmeside, i salgsoplæg og på sociale medier. De vil også blive delt med venue og kunden som en del af CoastZones produkter og service.

I overensstemmelse med god markedsføringsskik og persondataloven vil vi gerne informere jer om, at hvis I på dagen ikke ønsker at blive fotograferet eller filmet, kan I tage fat i fotografen, og han/hun vil sikre, at I ikke kan ansigts genkendes på billederne. Har I nogen spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte vores marketingansvarlige på anette@coastzone.dk. Husk, at I til enhver tid kan trække jeres samtykke tilbage, også for et specifikt billede. I så fald kan I skrive til anette@coastzone.dk.

 

____________________

Logistik: Sørg for, at logistikken i forhold til udstyr og transport er på plads. Dan dig et overblik over præcis det udstyr, du skal bruge og tjek, om der er andre arrangementer samme dag – enten på Vagtplanen eller via Produktionsteamet.
Hvis ja; koordiner med de øvrige kursusledere omkring tid, biler og udstyr.

Print: Sørg for at få printet nødvendige papirer inden arrangementet. Du har mulighed for at printe på Rungstedgaard og i CoastZone Performance Center.

Tilpas dokumenter og præsentationer: Vurdér, om der er brug for at tilpasse PowerPoint præsentation, øvelsesbeskrivelser, kort og lignende. Regler for tilpasninger og design er klare og vil ALTID kræve korrekturlæsning af Joan Nielsen joan@coastzone.dk. Vær i god tid med opgaven og book den nødvendige tid i din kollegas kalender.

Beredskabsplan: Sikkerheden skal være din førsteprioritet – ALTID! Gennemgå Beredskabsplanen og vær sikker på, at du og dit team af instruktører kan håndtere situationen, hvis uheldet skulle være ude. Beredskabsplanen er en separat vejledning.

Ring til kunden: Du skal ringe til kunden minimum 2 dage før arrangementet for at afstemme fakta og forventninger. I samtalen er det din opgave kort at gennemgå dagens formål og program, afstemme mødested, deltagerantal og inddeling i teams samt besvare eventuelle spørgsmål fra kunden. Giv dem tryghed, så de glæder sig til arrangementet og vend tilbage med svar, hvis du modtager oplysninger eller spørgsmål, der konflikter med den interne information.

Din velkomst: Forbered din velkomst. Find inspiration til denne under Velkomst.

Pak udstyr: Lav en udførlig pakkeliste og følg den. Så ved du, hvad du har med ud, og hvad du skal have med hjem.

Ankomst til arrangementssted

Samarbejdspartnere og hoteller: Det er vores gode humør samt høflige og professionelle fremtoning der gør, at vi har landets bedste samarbejdspartnere og hoteller. Det er en del af dit ansvar at holde fast i den gode relation, hvilket også betyder, at vi får lov til det meste af det, vi ønsker.

Meld din ankomst i receptionen og oplys hvem du er, hvad du skal lave og sammen med hvem. Giv receptionen dit telefonnummer, så de kan få fat i dig. Hvis du vil vide, hvor kunderne befinder sig forud for arrangementet eller hvor du kan sætte øvelser op, så spørg i receptionen – de ved alt.

Eksterne samarbejdspartnere: Hvis dit arrangement afvikles et offentligt sted, skal du have en tilladelse til at være der – typisk af den lokale tekniske forvaltning. Disse tilladelser er oftest indhentet, inden du får overdraget arrangementet, men få det bekræftet af sælgeren.

Sørg for at holde dig gode venner med de ansvarlige for området, fx en havnefoged eller en skovfoged. Fortæl hvem du er, hvad du laver og hvornår du er færdig. Inden ankomst til en havn tjekker du slæbested, betalingsform, tilgængelighed m.m. Ved ankomst til et skovområde, vælges området for arrangementet i dialog med skovfogeden. Sørg altid for, at vi ikke er i vejen for øvrige brugere og sørg for at give dit telefonnummer til de ansvarlige for området. Efterlad aldrig andet end godt humør hos samarbejdspartnere!

Klargøring på stedet

Biler: Tænk over, hvor du sætter din bil og hvor på grunden, du kører – også efter du har tømt bilen. Bilerne er vores signal udadtil og ofte det første, som kursisterne ser. Parkér derfor bilerne pænt ved siden af hinanden og tøm forruden for eventuel rod, idet mange kigger ind i bilerne.

Forplejning: Instruktørerne er selv ansvarlige for forplejning under arrangementer. Hvis du har et langt arrangement, overvej da hvor og hvornår de enkelte instruktører kan tage en bid mad. Sørg for, at ingen spiser foran kursisterne. Hvis det er koldt, regner eller blæser, sørg for at alle instruktører får en chance for at få varmen.

Tænk i detaljer: Hvis kursisterne skal i vandet, sørg for håndklæder. Hvis en kursist får en rift, find et plaster. Søg hjælp i receptionen – de har mulighed for at assistere i mange situationer. Uanset hvilke forespørgsler du får, så giv aldrig udtryk for, at kunden er besværlig eller urimelig, men løs dem med smil på læben.

Klargøring af øvelser: Planlæg din tid fornuftigt, så du ikke bliver presset. Husk, at der kan være uhensigtsmæssige ting eller forhold, som forsinker din tidsplan, fx at mødelokalet er optaget indtil 10 minutter før arrangementsstart eller at bilen ikke kan komme tæt på det sted, du skal sætte øvelser op.

Placer dine øvelser således, at du udviser respekt for dem omkring dig og sørg for, at kursisterne kan nyde naturen. Glade mennesker larmer, så sørg for at placere øvelserne et sted, hvor støjen ikke er til gene for andre.

Husk også at arrangere øvelserne flot og systematisk. Dette gælder alt; både markeringsstrimmel, sudoku papir, kajakker med pagajer og veste m.m. Tænk professionelt og fjern alt rod. Detaljer er vigtige og orden skaber tryghed for kursister, instruktører og dig selv!

Instruktører

Vær rollemodel: Du bærer det overordnede ansvar for arrangementet, så sørg for at have og udvise overblik, kontrol og ro. Du er et forbillede for instruktørerne og repræsentant for CoastZone, så smil og vær glad; en glad kursusleder giver glade instruktører og glade instruktører giver glade kursister.

Briefing: Når instruktørerne møder, så giv dem en grunding briefing om arrangementet. Start til tiden, så instruktørerne ikke får unødigt travlt med at sætte øvelser op. Tilskynd instruktørerne til at lytte med mersalgs-øret og give dig besked, hvis de lægger mærke til eventuelle nye behov.

Sæt rammen: Du skal sikre dig, at alle instruktører er fortrolige med deres øvelser, og at alle bruger samme system, når de noterer point. Hvis rammen for arrangementet tillader det, så sørg for at samle alle instruktører 5-10 minutter inden arrangementsstart for at sikre, at alt er klar og svar på eventuelle spørgsmål.

Oprydning: Sæt rammen omkring oprydning, når arrangementet slutter og giv en erfaren instruktør dette ansvar, så du har god tid til afrunding med kontaktperson.

Den endelige beslutning er din: I CoastZone har vi en åben kultur, hvor alle idéer er velkomne. Når instruktørerne byder ind med konstruktive løsninger og forslag, så brug det, du vil, men sørg for at være tydelig omkring rollefordelingen på arrangementet; du er anfører og du tager de endelige beslutninger i situationen.

Under dit arrangement

Kursisternes ankomst

Vær klar, ret ryggen, lyn lommerne og smil! Førstehåndsindtrykket er altafgørende! Tag venligt og roligt imod kursisterne, også selvom du måske er nervøs og spændt. Find din kontaktperson og præsenter dig selv. Få alle samlet og vis kursisterne, at de er trygge i vores hænder:

Tag ansvar og gør det med charme…

Velkomst

Vær skarp og forberedt. Du har øvet din velkomst godt, så den ligger godt og naturligt i munden. Præsenter dig selv, evt. instruktører og CoastZone – brug aktivt vores kernefortælling. Præsenter dagens program. Inspiration til gode vendinger:

  • ”Velkommen i den smukke natur”
  • ”Mit navn er … og med mig har jeg Sofie, Søren, Peter og…”
  • ”Hvis nogen af jer synes, at vi ser lidt for friske ud og tænker; hvad er nu det for noget? I kan være ganske rolige. Vi gør os umage med at give jer alle en god dag sammen, hvor ingen skal gøre noget, de ikke har lyst til og hvor alle kan være med…”
  • ”Vi har sammensat et spændende program med masser af muligheder og I er i trygge hænder”
  • ”Vi garanterer 3 ting, som I gerne må holde os op på til sidst:”
    • Vi vil godt love, at nogen af jer bliver lidt beskidte og måske får lidt vand på det ene bukseben
    • I kommer alle til at se lidt fjollede ud i løbet af de næste par timer
    • I kommer alle til at trække på smilebåndet – i hvert fald en enkelt gang”
  • ”Inden vi går i gang, er der lige et par praktiske informationer: Toiletterne findes… Vi holder en pause om cirka… I kan altid finde vand…”

Når dit arrangement kører

Her ser du frugten af din planlægning og forberedelse!

Udfordringer: Der kan opstå udfordringer, uanset hvor godt du har forberedt arrangementet. Sørg for at håndtere dem hurtigt, præcist og diskret. Husk, at instruktørerne er med for at hjælpe dig.

Undgå ventetid: Hav altid en bufferøvelse klar, dvs. en øvelse, som du hurtigt kan føje til arrangementet, hvis de øvrige øvelser går hurtigere end planlagt. Du kan fx bruge øvelserne Giant Knot eller Handcuffs til at undgå unødig ventetid.

Guide ved fejl: Hvis du oplever, at en instruktør laver fejl, så ret det konstruktivt og diskret, fx ved at hviske dem i øret. Ingen i den røde trøje skal tabe ansigt foran kursister eller kolleger.

Mersalg: Brug dine mersalgs-sanser; Se, lyt og fornem på kunden, hvad der kunne være interessant for dem på et nyt arrangement.

Vær opmærksom: Hold øje med sjove kommentarer, gode teams og kreative løsninger. Skriv dem ned løbende og brug det til opsamling på arrangementet. Sørg for at samle alle point sammen, så du kender resultatet for konkurrencen inden opsamlingen.

Teamfoto: Foreslå din kontaktperson at afslutte dagen med et fælles teamfoto, som mailes efterfølgende.

Afslutning med kursister

Sørg for, at alle er samlet når du afrunder dagen:

  • Ros kursisterne og fremhæv gode historier
  • Hvad har vi arbejdet med?
  • Hvordan har I oplevet det?
  • Udpeg et vinderteam, hvis kunden ønsker det
  • Fremhæv eventuelt andre teams; fx vinderteamet på entusiasme, vinderteamet på kreativitet osv.
  • Sig pænt tak for gode oplevelser og på forhåbentligt gensyn

Afslutning med kontaktperson

Vurder altid situationen; har de travlt med at komme videre, så hold det kort og præcist:

  • Levede vi op til jeres forventninger?
  • Jeg håber, vi kommer til at lave noget sammen igen
  • Er der andre i jeres virksomhed, der kunne have behov for et lignende arrangement?
  • X (brug sælgers navn) ringer til dig i næste uge for at følge op på jeres arrangement

Efter dit arrangement

Oprydning

Saml alle instruktører og hav en oprydningsplan klar, så alle får noget for hånden. Gennemgå pakkelisten, inden I kører – det er vigtigt, at alt kommer med hjem. Gå en afsluttende runde for at sikre, at vi ikke efterlader andet end vores fodspor. Du har ansvaret for, at der ikke ligger skrald, vandflasker, markeringsstrimmel eller andet.

Såfremt du/I kommer til at lave dybe hjulspor eller knække grene, så fortæl den ansvarlige på stedet, hvad der er sket, så vi kan få skaden udbedret.

Sig pænt farvel i receptionen, inden du går.

Vigtigt! Det praktiske arbejde er ikke slut, før alt udstyr er lagt på plads på det rette lager. Alt materiel skal rengøres. Aflevér altid lageret lidt pænere, end du fandt det. Har du defekt materiel med hjem eller har du glemt noget, så meld det til Produktionsteamet lige efter arrangementet.

Evaluering

Med instruktører: Det er vigtigt for os både at fejre vores succeser og lære af vores fejl, derfor skal du efter hvert arrangement evaluere i fællesskab med instruktørerne. Tag en runde, hvor alle instruktører fortæller, hvad der gik godt (fastholdepunkter) og hvad der kan gøres bedre næste gang (udviklingspunkter).

Med sælger og administration: Udfyld en kort evaluering af arrangementet via det link, du modtager pr. mail. Evalueringen går til den sælger, som har solgt arrangementet samt indgår i den interne måling af kvalitet. Vær ærlig og konstruktiv i din tilbagemelding, og kig også på din egen indsats. Husk at notere, hvilke øvelser, der blev brugt. Herefter foregår al kommunikation til kunden via sælgeren.

Kursuslederens 6-punktsbefaling

#1 Logistik, tid og kommunikation: Gå planen igennem fra start til slut, stresstidspunkter skal overholdes. Vær helt sikker på, at alle er med på øvelsestider, pointsystem og rækkefølge.

#2 Tilbagemeldingsform: Sørg for, at målet med dagen afspejles i den måde, du og instruktørerne taler til kunden. Ros kursisterne og fokusér på de ting, der virker. Vær ydmyg og respektfuld og stil positive, nysgerrige spørgsmål, der får det enkelte team til selv at reflektere. Det er IKKE vores opgave at vurdere og dømme!

#3 Attitude og påklædning: Alle bærer ren og ens uniform. Ingen solbriller, tyggegummi, rygning, sandaler eller hænder i lommen. Ingen sidder ned eller hænger op ad væggen.  Smil og vær opmærksom!

#4 Point: Der skal være fuldstændig klarhed omkring pointsystemet – keep it simple! Præmiér andet end blot hurtighed og korrekt indsats (fx kreativitet og entusiasme).

#5 Sikkerhed: Lav en beredskabsplan efter vores beredskabsprocedurer (Se Beredskabsplan). Vær kort og præcis i din instruktion til instruktørerne og forvær ikke situationen. Hav førstehjælpstaskerne klar, men lad dem ikke være synlige, da det skaber utryghed.

#6 Motivation: Hver instruktør har verdens bedste øvelse. Det er ikke pinde, reb eller tablets, der giver en god oplevelse, det er os som mennesker, der gør forskellen!

Praktisk information

Som kursusleder har adgang til at låne en CoastZone bil til transport af udstyr fra Aarhus og Rungstedgaard – Se ledige biler her…

Befordringsfradrag fra SKAT er muligt i forbindelse med opgaver mere end 12 km fra hjemmet. At opgive befordring til SKAT er din opgave.

Forplejning

Når du er på opgave, er du selv ansvarlig for forplejning – også ved heldagsarrangementer. Som udgangspunkt spiser du før eller efter arrangementet.

CoastZone uniform

CoastZones brand har en stor værdi for os og vi værner om vores udtryk i alle sammenhænge med kunder og samarbejdspartnere. Derfor er det vigtigt at du, i alle arbejdssammenhænge, klæder dig i vores officielle CoastZone uniform.

Kursusleder uniform: På arrangement eller i anden sammenhæng som kursusleder:

  • Rød polo
  • Sorte CoastZone bukser
  • Neutrale, lukkede sko
  • CoastZone mellemlag og jakke efter behov

Hverken instruktør eller kursusleder benytter kasket, shorts, halstørklæde, åbne sko eller eget tøj – kun officiel CoastZone beklædning. Er du i tvivl om, hvad korrekt beklædning vil sige, så spørg din nærmeste leder eller marketing.

Instruktørbeklædning er dit ansvar: Du skal medbringe instruktørtøj til dine instruktører på dagen. Afstem i din kursusleder-mail, hvem der har eget tøj og hvem, der skal låne tøj – afstem også størrelser. Hvis du på dagen vurderer, at en instruktørs uniform ikke lever op til kravene, er det din opgave at gøre opmærksom på det og skaffe en anden uniform.

Instruktør uniform: På arrangement eller i anden sammenhæng som instruktør:

  • Rød t-shirt
  • Sorte CoastZone bukser
  • Neutrale, lukkede sko
  • CoastZone mellemlag og jakke efter behov

Udlæg

Som kursusleder kan det blive nødvendigt for dig at bruge dine egne penge til indkøb af fx materialer til brug på et arrangement.
Hvis du får en sådan opgave, skal du hurtigst muligt herefter registrere dit udlæg, hvorefter vi vil refundere beløbet. Det gøres således:

  • Tag et læsbart billede af din kvittering og send det i en e-mail til vores bogholder på faktura@coastzone.dk
  • Skriv i emnelinjen; Udlæg-dit navn, navn på arrangement + dato
  • Du kan også aflevere den fysisk til CoastZones bogholder i Stilling
  • Af kvitteringen skal det fremgå, hvor der er købt ind, dato for købet, hvad der er købt ind samt moms beløbet
  • Pengene overføres til din lønkonto med mindre andet er anført på udlægget

Hvis du har haft flere udlæg, skal du samle dem på en udlægsseddel. Alle udlæg påføres dato, hvad der er købt, hvor det er købt og beløbet.

Udlægssedlen sendes som pdf til faktura@coastzone.dk sammen med kvitteringer/billeder af kvitteringer Pengene overføres til din lønkonto med mindre andet er anført på udlægget. Udlæg der er ældre end 3 måneder udbetales ikke.

Download en “Udlægsseddel” her:

Løn

  • Lønperioden går fra den 20. i første måned til den 19. i næste måned
  • Udbetaling af løn sker den sidste arbejdsdag i måneden
  • Din løn som kursusleder er kr. 250,- pr. time
  • Som udgangspunkt er du som kursusleder registreret i vagtplanen 2 timer før arrangementsstart og 1 time efter, hvilket også dækker forberedelse hjemme, kontakt med kunden, opsætning på dagen, afslutning, oprydning og evaluering
  • I tilfælde af at kunden aflyser sit arrangement, kan CoastZone vederlagsfrit annullere din tildelte vagt indtil 14 dage før arrangementsdato. Såfremt kunden aflyser arrangementet mindre end 14 dage før arrangementsdato, godtgøres 50% af den løn, du oprindeligt ville få for den tildelte vagt.
  • Pension af løn betales ikke
  • Lønudbetaling eller fakturering i eget CVR-nummer er op til dig – fakturering er dog betinget af en godkendt forsikringspolice*
  • Feriepenge indbetales til Feriekonto ved lønudbetaling – der tillægges ikke feriepenge ved fakturering
  • Alle spørgsmål vedrørende lønudbetaling rettes til CoastZones bogholder på faktura@coastzone.dk.

*Se mere under punktet Forsikring. Er denne betingelse opfyldt, sender du sidst på måneden en samlet faktura for den pågældende måneds vagter til faktura@coastzone.dk Fakturaen skal indeholde arrangementsdato og kundens navn. Husk at angive lønsatsen ex. moms.

Forsikring

Ved lønudbetaling: Hvis du får løn via Danløn, er du dækket af vores arbejdsskadeforsikring og ansvarsforsikring. Den dækker, hvis du forvolder skade på en kursist.

Ved fakturering: Hvis du fakturerer CoastZone for dine timer, betragtes du som underleverandør til CoastZone. Det betyder, at du skal tegne din egen erhvervsansvarsforsikring registreret i det CVR-nummer, som fakturaen sendes fra. Dokumentation på, at du har en sådan forsikring, skal sendes til dorte@coastzone.dk.

Hvis du ikke allerede har en erhvervsansvarsforsikring, kan du kontakte vores forsikringsmægler Jan Lindorff på jl@forsikringsmaegler.dk, så hjælper han gerne med et tilbud.

Sociale medier

Vi vil SÅ gerne sprede budskabet om alle de fede ting, vi går og laver, og dermed udnytte det potentiale, vi alle har i vores netværk. Hertil har vi opsat gode SoMe vaner, som du skal følge:

Officielle CoastZone opslag: Anette Viborg er den eneste, der uploader officielle CoastZone opslag på Facebook, Instagram og LinkedIn. Hun er altid klar til at modtage gode billeder og korte beskrivelser, hvis du er ude på arrangement. Send hende en SMS på 93393466. Når du ser de officielle opslag, så gør følgende:

  • Giv dem et Like! Jo mere interaktion vi får, jo mere spredes budskabet
  • Del dem! – hvis det passer ind i dit netværk. Husk altid at tilføje en tekst til din deling, så dit netværk forstår, hvorfor det er relevant for dem

Dine egne opslag i CoastZone regi: Hvis du poster noget fra din arbejdsdag på din egen profil, så Tag CoastZone eller brug #coastzone #coastzoneteambuilding.

Hvilke billeder må du bruge i dine opslag? Når du tager billeder på arrangementer og laver opslag, skal du være opmærksom på følgende:

  • Sørg for, at personer ikke kan genkendes, medmindre du ved, de har godkendt at optræde på billedet
  • Brug billeder fra siden, bagfra, på afstand eller med slørede skikkelser, så du sikrer anonymitet
  • Nævn aldrig kunden ved navn medmindre du ved, de har godkendt det
  • Er du i tvivl om et opslag er ok, så spørg Anette Viborg, før du uploader.
  • Læs mere om retningslinjer for billeder under Persondata

HUSK altid, at du repræsenterer CoastZone med dét, du lægger op – og giv den så gas – vi er vilde med din interaktion og omtale på de sociale medier!

Som kursusleder Gør opmærksom på, at deltagerne meget gerne må tagge CoastZone i private opslag fra dagen på de sociale medier. Sig fx:

“Hvis I har taget nogle gode billeder fra dagen, som I lægger på de sociale medier, må I meget gerne tagge CoastZone eller bruge vores hashtag #coastzone”

I de PowerPoints, der bruges som instruktion af rammer, vil det sidste slide være information om dette – sørg for at have det på skærmen under din afslutning.

Vil du fortælle om CoastZone og dit job? På LinkedIn og Facebook må du meget gerne sætte os på som din arbejdsgiver. I din omtale kan du bruge følgende linjer, der taler ind vores kernefortælling:

  • CoastZone bringer mennesker i spil
  • Vores verden af teambuilding involverer, motiverer og former mennesker
  • Vi sætter samarbejdet i bevægelse og skaber grobund for udvikling
  • Vi dyrker relationer og fremhæver det stærke i forskelligheder
  • Vi viser vejen til det gode samarbejde

Vores brand promise: Vi sætter mennesker i bevægelse og skaber bevægelse i mennesker

Muligt coverbillede:

Bliv medlem af vores Facebookgruppe: På CoastZone INS Danmark uploader vi jævnligt nyt i form af billeder, information og akutte behov for vagtpåsætning.

Persondata

I CoastZone håndterer vi forskellige former for persondata, og det er vigtigt, at du følger de anvisninger, vi har på dette område:

Adfærdsprofiler: I forbindelse med læringsforløb arbejder vi med adfærdsprofiler som The Five Behaviors of a Cohesive Team® og Everything DiSC®. Såfremt du får tilsendt sådanne profiler som et led i din forberedelse af forløb eller arrangement, er det vigtigt, at du sletter profilerne straks efter endt forløb eller arrangement – både fra din computer samt din mailboks.

Deltagerlister: Andre former for persondata såsom deltagerlister mv. skal ligeledes slettes straks efter endt forløb eller arrangement – både fra din computer samt din mailboks.

Makulering: Hvis du får behov for at printe dokumenter, som indeholder persondata, er det vigtigt, at du makulerer de printede dokumenter, når du ikke længere har behov for dem. Der forefindes makuleringsmaskiner på alle CoastZones kontorer.

Billedmateriale: I henhold til persondataloven vil vi gerne præcisere, hvor vigtigt det er, at du IKKE deler billeder på de sociale medier af kursister, hvis materialet ikke er godkendt af CoastZones administration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *